Velkommen til Rabbe Consult a/s, d. 14-06-2024
 


 
     
Rabbe Consult a/s

KursusMaster

Med KursusMaster får du et administrationssytem til dine kurser, der både sikrer dig det fulde overblik og hjælper dig til at udnytte dine ressourcer bedst muligt. Fra det øjeblik deltageren har registreret sig til et kursus er alle data på plads i systemet og det kan umiddelbart sende e-mail bekræftelse, opfølgningsmails, mm. direkte fra systemet.

KursusMaster giver dig mulighed for at printe alt fra brochurere og kursuskatalog til navneskilte, bordskilte, kursusbeviser og meget mere direkte.

Overblik i hverdagen

Da alle oplysninger om kurset og deltagerne er samlet i systemet vil det give dig et altid opdateret overblik over din kursusvirksomhed. Du vil også hurtigt kunne ændre i din planlægning ved for eksempel overtegnede kurser eller hvis der er for få deltagere.

Web tilmelding

Tilmeldingen til kurserne sker typisk ved at deltagerne selv registrerer sig via en web-formular. Det er også muligt at lade en person registrere en række deltagere direkte på web. Alle data er umiddelbart tilgængelige i KursusMaster.

Der kan desuden benyttes online betaling ved kursustilmeldingen.

Skræddersyet til dig

Ikke to virksomheder er ens. Det tager vi højde for ved at skræddersy KursusMaster så det passer til netop din virksomhed. Jeres ønsker bliver indarbejdet I systemet, så det bliver det perfekte udgangspunkt til at effektivisere salg og administration af jeres kurser.

KursusMaster er udviklet i FileMaker Pro, der kan benyttes på både Windows og Macintosh platform. Programmet kan afvikles både som enkeltbrugersystem eller i serverversion, hvor flere medarbejdere kan have adgang til at opdatere systemet. Web-tilmelding kræver selvfølgelig, at KursusMaster er placeret på en server.

Demo

Kontakt os og få en demo af KursusMaster.

Yderligere information